Bayram soflarının vazgeçilmez yemeği kavurma için bayramı beklemenize gerek yok. Her zaman yapabileceğiniz kavurmanın bu kolay tarifi ile bayramlardaki neşe ve mutluluğu evinize getirebilirsiniz. Malzemeler (4-6 kişilik) 2 yemek kaşığı (70 gr) Teremyağ 1 kg kuşbaşı kuzu eti Üzeri için: Kekik Servis için: 2 adet kırmızı soğan 1/2 demet maydanoz Tuz Pul biber Karabiber Hazırlanışı: Öncelikle servis için soğanları yarım ay şeklinde doğrayın.
Elinizle ovalayın ve servis tabağına alın. Kıyılmış maydanoz, tuz, pul biber ekleyip, karıştırın. 1 yemek kaşığı Teremyağ’ı tavaya alın ve eritin. Üzerine eti ilave edin ve kısık ateşte 15 dakika kavurun. 1 yemek kaşığıTeremyağ daha ekleyin. Yağ eriyene kadar kavurmaya devam edin. Tuz, pul biber, karabiber..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Jartiyerli Hülya Tenis kortunda!
Enteresan bir haber gözüme çarptı.Hülya Avşar ile ilgili jartiyer ile tenis oynamaya çıkmış.Araştırdım hakkaten öylemi diye. Haberi okumak i...
-
Jessica Marie Serrano Teksas doğumlu Amerikalı model ve aktris Jessica Marie Serrano, sıkı bir NFL takipçisi olduğunu açıkladı.
-
Enteresan bir haber gözüme çarptı.Hülya Avşar ile ilgili jartiyer ile tenis oynamaya çıkmış.Araştırdım hakkaten öylemi diye. Haberi okumak i...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder